El passat diumenge 9 de març unes quantes famílies -entre grans i petits devíem sumar unes 40 persones- ens disposàrem a fer la segona recerca de l’AEMDEKP d’un tresor proposat per la pàgina web del “geocaching”. Aquesta vegada el “caché” estava amagat als Esgavellats de Vilanova del Camí. Per aquest motiu vam desplaçar-nos en cotxe fins al complex esportiu de Can Titó, on vam aparcar i començar una agradable excursió a peu. El nostre camí era ple de senyalitzacions i controls i és que coincidia amb un tram de la cursa popular de Vilanova que tenia lloc el mateix dia. Seguint les coordenades de GPS i les pistes del “geocaching” vam trobar no un, sinó dos tresors. D’una banda aconseguírem el nostre objectiu arribant fins al “caché” en el qual hi vam poder registrar la nostra troballa. I d’altra banda descobrírem un segon tresor: un indret espectacular que ens ha deixat la natura, un laberint entre les roques que es coneix amb el nom dels Esgavellats i on hi vam gaudir passejant i emparrant-nos tant petits com grans.
Comentaris: Eva Idàñez

Les fotos