L’últim cap de setmana d’agost va tenir lloc a Arnes i concretament al càmping Els Ports, el 1er. Campament de l’entitat. La gran majoria ja hi era, però els últims participants van arribar al càmping el dissabte a mig matí. Ens vam donar un temps per acabar de parar tendes i preparar el dinar que tothom portava per marxar amb cotxes cap a la Franqueta, una zona de picnic molt coneguda situada al final d’Els Estrets. Després de dinar vam deixar els cotxes allà mateix per retornar, tots junts, cap a Arnes seguint el camí d’Els Estrets. Tot i haver-hi la possibilitat de passar pel camí que vorejà i avança paral•lel al riu…un grup de petits i grans amb ganes de fer més divertida la sortida, van fer un bon tros del trajecte per dintre l’aigua fent algun que altre salt en els tolls més fondos (no us perdeu les fotos). Al vespre, totes les famílies vam fer un sopar plegats al càmping, amb pa amb tomàquet i carn a la brasa . I el diumenge a pedalar s’ha dit !!!. Vam escollir per aquesta sortida la via verda dels Ports i nosaltres varem fer el tram que va des d’Arnes fins a Benifallet (~29 qm.). Aquest és un recorregut molt bonic; petits i grans gaudint plegats de l’entorn de la via I de tota la colla de túnels que la formen, va ser molt divertit passar-hi, doncs qui més, qui menys hi feia gresca a dins. Dinar de germanor a la mateixa estació de Benifallet. Tornada cap al càmping per desparar les tendes i tornada cap a casa.
Comentaris: Francesc Torres

Les fotos